3 aug. 2011

Lyssna på Alice idag

Idag har du möjlighet att lyssna på en av alla våra POSKare som sommarpratar. Alice Bah Kuhnke satt för POSK i kyrkomötet förra mandatperioden, för Stockholms stift. Idag skall hon vara med och sommarprata i P1.

Den som någon gång har hört Alice prata i något sammanhang vet att det är en upplevelse. Jag kan varmt rekommendera dagens sommarprogram!
Läs mer om Alice här>>

Alice Bah Kuhnke

Onsdag 03 augusti 2011 kl 13:00

NAMN: Alice Bah Kuhnke
FÖDD: Malmö
BOSATT: Nacka utanför Stockholm
ÅLDER: 39 år
TITEL: hållbarhetschef ÅF
Tidigare Sommarvärd 2001

Blev känd för den breda publiken som programledare för SVT:s Disneyklubben 1992-1993. Jobbar idag inom näringslivet med att skapa fler klimatinriktade och hållbara affärer för teknikkonsultbolaget ÅF. Har däremellan bland annat skaffat sig en examen i statsvetenskap, rest runt i världen, varit programledare i TV4, generalsekreterare för Fairtrade/Rättvisemärkt och chef för stiftelsen Idéer för livet. Sitter i styrelsen för bland annat Dramaten och är vice ordförande i KFUK-KFUM Sverige. Vill gärna ha lingonsylt till allt.

– Jag kommer att tala om det enda jag tycker är viktigt på riktigt: att det faktiskt, precis just nu, går åt helvete med Moder jord och hur enormt mycket det finns vi kan göra för att vi ska ta oss någon annanstans!

Kyrkans Tidning skriver om sommarpratarna här>>

Inga kommentarer: