18 nov. 2012

Kyrkomötestv.se

Så var vi igång - efter en del teknikstrul, så att det blev en försening, kom äntligen webbTV-sändningen igång ca 20.25.
Du kan se hela sändningen här:
Det var roligt att vi äntligen kom igång.

Det här är ju ett enskilt initiativ från Svenska Kyrkans Unga, Frimodig kyrka och POSK. Vi såg att det fanns en arena där det saknades något, i samband med kyrkomötet. Gabriel, Hannah och Jonas hade möjlighet att lägga tid på att planera, och genomföra projektet.

Varför var det inte fler med? Ja - det går inte att vara för många när man startar upp en verksamhet. Vi tre helt olika organisationer kände att det var spännande att pröva ett nytt koncept.

Det handlar inte om att prata om våra organisationer, utom om de frågor som är intressanta för och om kyrkomötet. Frågor som rör det som kyrkomötet berör under sina dagar i Uppsala. Inbjudna gäster är från olika nomineringsgrupper och olika experter som kan belysa frågorna.

Vi hoppas att alla nomineringsgrupper ska uppskatta det initiativ som våra organisationer har tagit, för att hjälpa till att belysa och upplysa om kyrkomötets frågor för de som inte är i Uppsala under kyrkomötet.

PS. Amanda Carlshamre, som intervjuas i programmet om Ett enat folk, henne kan du rösta på som Sveriges Lucia. Då tillfaller pengarna Världens barn och Svenska kyrkans internationella arbete. Ärkebiskopen har lovat rösta på henne - gör det du också!
  Amanda%20Carlshamre%20l%C3%A4ser%20bakl%C3%A4nges%20blixtsnabbt

Inga kommentarer: