13 nov. 2012

Idag har jag träffat Sveriges lucia

Idag har jag varit på Svenska Kyrkans Ungas kansli dit nomineringsgrupperna blev inbjudna för att prata om kyrkovalet. Det ska jag berätta om mer i en annan bloggpost.

Men först vill jag berätta om Amanda. Det var hon som i eftermiddags ledde mötet. Henne kan du också rösta på till Sveriges Lucia.

Om du röstar på henne så går pengarna till Världens barn - där Svenska kyrkan ingår som en av de 21 hjälporganisationerna.

Amanda sitter i Svenska Kyrkans Ungas förbundsstyrelse och är också med i styrgruppen för deras stora demokratiprojekt Ett enat folk. 

Så om du vill - rösta på Sveriges Lucia.Luciakandidat 2012 - Amanda Carlshamre, 23 år, Skara

Stöd Världens Barn
Genom att SMSa lucia amanda till 72970 stödjer du organisationen Världens Barn. SMSet kostar 25 kr.

Läs mer om Världens Barn

Kort om Amanda Carlshamre, 23 år, Skara
Amanda älskar tiden kring lucia för att det är en genuint fin högtid - därför är hon oerhört tacksam att få vara en del av Lucia 2012. Hon tycker att tända ljus och stämningsfull sång inger hopp och harmoni när det är som mörkast i vårt land. Amanda har volontärarbetat i flera omgångar runt om i världen för att stödja utsatta barn och unga. För närvarande studerar hon till socionom och kommer i framtiden att jobba med påverkansfrågor, rättvisa, ungdomar och globala samhällsfrågor.

Mejla - amanda@sverigeslucia.se


Inga kommentarer: